Sociaal Bier

Gronings sociaalste biertje is terug!

Ook in 2019 heeft Toentje weer plek gemaakt voor de verbouwing van Top Hop Yeah hopplanten. Gerecyclede aardappel kuubkisten vormden Nederlands eerste Stadshoptuin midden in de Groningse Oosterparkwijk. In 2018 hadden we al ondervonden dat het bier van deze stadse hop net zo lekker is als die van plattelandshop, dus met trots presenteren we opnieuw ons sociale Kon Minder blond bier.

Wil jij ook dit sociale bier drinken? Verzeker je jezelf van een doos met 12 uber-Groningse biertjes! Dagelijks af te halen bij Bie de Buuf aan de Paradijsvogelstraat 10 in de Oosterparkwijk. Met de aanschaf van Toentje + Baxbier Kon Minder blond ondersteun je alle activiteiten van Stichting Toentje en draag je bij aan de teelt van groenten, fruit en kruiden voor de Groningse voedselbank. Gronings sociaalste biertje is tot stand gekomen in samenwerking met Baxbier Bierbrouwerij en Gem├╝sewerft in Bremen.

Inmiddels zijn de biertjes al op vele locaties in de stad te verkrijgen zoals bij Wadapartja, De Kaaskop, Jumbo Euroborg, Jumbo de Beren, Van Erp, Gall&Gall Hoogkerk, Gall&Gall Helpman, Buurman&Buurman Westend, Mitra Haren, Hein Post Overwinningsplein, de Roemer, de Singelier en er volgen nog meer!